Sport är också politik

Det trodde jag aldrig när jag igår började med att lägga upp länkar till medias hemsidor som refererar till händelser och annat där jag varit aktiv. Att jag redan efter en dag får lägga upp en länk till sportredaktionen på Ystads allehanda. Jag som är så lite sportintresserad…

Men en upprustad Öp-hall behövs det förstår även jag.

Att vänsterpartiet är ute och pratar om skrytbygge och att använda pengar till gymnastiklärare förvånar mig. Inte ens de alldeles fördyra tävlingsförslagen som presenterats ser ut som skrytbyggen. Att lägga pengarna på gymnastiklärare lär inte gå om man INTE bygger om Öp-hallen. För det kommer inte att finnas någonstans att hålla idrottslektionerna.

Den som använder de bägge hallarna och badhuset mest är nämligen skolan.

Sportkrönikan i Ystads allehanda»

Kommentera