Ett helt år av julafton är här!

Läser i Aftonbladet om Centerns förslag om skatteavdrag för hundvakt. En liknande diskussion är Rutavdraget, avdrag för hushållsnära tjänster.

Det man ofta missar när man lägger liknande förslag är att det ska betalas och även alla andra ”julklappar”. Skatterna tar ju samhället in för att betala gemensamma kostnader. När man tänker på att det finns uteliggare och andra som behöver omedelbar hjälp förstår jag inte hur man överhuvud taget kan lägga förslag som mer ser ut som julklappar till de bäst ställda.

1 kommentartill"Ett helt år av julafton är här!"

  1. Dog News's Gravatar Dog News
    2010-03-05 - 19:27 | Direktlänk

    Håller med dig, men om nu RUT avdraget skall fortsätta gälla så kan det gott gälla även för hundpromenader som gagnar de flesta medborgarna/vanliga Svensson med hund och inte bara de som har det gott ställt.

Kommentera